or can’t find what you’re looking for? The Hada Labo Mild Peeling Lotion has a unique formulation that does not only sloughs away dull skin and impurities but it also stimulates cell renewal. It's used as an emulsion stabilizer, solvent, and a broad spectrum antimicrobial. One more thing: the water used in cosmetics is purified and deionized (it means that almost all of the mineral ions inside it is removed). Revealing "Eggquisite" Smooth Skin today with the NEW Hada Labo Mild Peeling Lotion from Hada Labo AHA+BHA Series!Inspired by the smoothness and delicateness of an unshelled egg, this mild peeling lotion contains mild exfoliating ingredients to give clarity, brightness, and promote skin cell renewal by preventing dead skin cell buildup. So as a first timer, I decided to go with a review of using this mildly exfoliate toner/lotion. Want to see a feature? Tapi keracunan ini bukan membuat aku langsung beli toner. The foaming face wash has an additive-free, slightly acidic formula featuring AHA and BHA to gently exfoliate away pore-clogging dead skin cells and other impurities. Choose your preferred country & currency below to personalize your experience. Jual Hadalabo Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion 170ml dengan harga Rp175.000 dari toko online BimBim1909, Jakarta Timur. Key ingredient -nya adalah gluconic acid, asam organik dari madu dan buah-buahan yang berfungsi untuk melonggarkan ikatan sel kulit mati dan merangsang regenerasi sel kulit baru untuk tumbuh. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion merupakan eksfoliating toner yang mengandung Gluconolactone (PHA) dan Tranexamic Acid (TXA). ... Liaa aku penasaran banget dengan Hada Labo ini, pingin cobain lotion nya hihi. Tenang, aku mau memperkenalkan produk Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion yang ringan dan juga murah pastinya. 5. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion [100 mL] merupakan mild peeling lotion dengan asam glukonat (secara alami ditemukan dalam buah-buahan & madu) membantu melembutkan dan menghilangkan lapisan atas kulit mati untuk memungkinkan kulit menyerap nutrisi dengan mudah. Hada Labo CC Cream Ultimate Whitening. It makes products easier to review. AHA and BHA are common Asian skincare ingredients. Inidia review Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion. Ini adalah Exfoliating Toner bagus, murah dan cocok untuk semua jenis kulit. It's used as an emulsion stabilizer, solvent and a broad spectrum antimicrobial. It's free of comedogenic components, harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones, polyethylene glycol (PEG) and synthetic fragrances. The most common skincare ingredient of all. Usually the main solvent in cosmetic products. Browse products by Hada Labo CC Cream Ultimate Whitening. Detailed comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs Hada Labo Tamagohada Mild Peeling. Hasilnya kulit tampak lebih cerah dan tidak kusam. Have suggestions, comments? See the list below for details. Hada Labo Tamagohada Ultimate Mild Peeling Lotion. Hadalabo Tamagohada Mild Peeling Lotion [100 mL] membantu melembutkan dan menghilangkan lapisan atas kulit mati agar kulit mudah menyerap nutrisi. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling AHA BHA Face Wash merupakan pencuci wajah yang juga digunakan untuk mengeksfoliasi kulit (pengelupasan sel kulit mati) yang aman dan sesuai dengan pH kulit karena tidak menggunakan zat pewangi, zat … Write Your Own Review. It's a good skin moisturizer, leaves a silky, smooth feel on the skin and can help to reduce irritation caused by some not-so-nice ingredients (like surfactants). Hada Labo Tamagohada - Mild Peeling Lotion (100ml) Rp.49,500 SUBCRIBE NEWSLETTER: Sign up today for free and be the first to get notified on our new updates, discounts and special Offers. Review. Hada-Labo Shirojyun Whitening Face Wash 100g. enthuasists come make better decisions. Kami supplier keperluan dan kebutuhan sehari-hari. It also has antioxidant properties. We don't have description for this ingredient yet. Hada Labo places this under the Tamagohada range which those of you familiar with Hada Labo will remember, consists of the popular AHA/BHA cleanser. 0800-11-76486 (PSTN) / 021-5365-5099 (GSM) customercare@rohtolab.com. Hada Labo Tamagohada Ultimate Mild Peeling Lotion. Nickname. Popular Ingredients, Product Ingredient Safety Breakdown (EWG Rating Ratings), Taiwan Magnolia Brightening and Firming Night Gelly EX, Ceramide Plump Perfect Targeted Line Concentrate, Naturally Luminous BB Cushion SPF 15 PA++ (Medium Golden), Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer, Vita C Plus Spot Correcting & Firming Ampoule, Shirojyun Premium Deep Whitening Jelly Mask, + Plus for Sensitive Skin Hydra Creamy Wash. Langkah skincare routine di pagi hari selesai sampai tahap ini. BTW, it’s also a food additive. Aplikasinya membantu mengecilkan pori, mencegah pori tersumbat, mengeksfoliasi kulit mati, mengurangi garis halus serta menjaga elastisitas kulit. They are used to gently exfoliate. Cara pakainya sama seperti lotion. Read all the geeky details about Gluconolactone here >>, It’s a polyhydroxy acid (PHA), that is often referred to as next generation AHA, It gently lifts off dead skin cells form the skin surface making skin smooth and even, In the long term it provides anti-aging benefits, like increased skin thickness and decreased wrinkles (though a tad less than even more proven superstar AHAs), It’s a great moisturizer and even helps to repair impaired skin barrier, It’s antioxidant, and does not make your skin more sensitive to the sun, It can be used even if your skin is very sensitive, rosacea prone or if you are post cosmetic procedure. Sebelumnya sempet penasaran sama Some By Mi, tapi akhirnya putusin pakai Hada Labo karena emang aku pakai skin care lain dari produk Jepang ini. Hada Labo skincare embraces the philosophy ‘Perfect X Simple’, upholding the basics of lasting beauty: perfection, simplicity and confidence. A multi-functional, silky feeling helper ingredient that can do quite many things. Review Tamagohada Mild Peeling Lotion dipersembahkan oleh SOCO by Sociolla.Situs review terlengkap seputar produk kecantikan. Beberapa bulan yang lalu, aku mulai keracunan yang namanya double toner. BG is approved by Ecocert and is also used enthusiastically in natural products. Tekstur Hada Labo Shirojyun Essence. Thanks. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion adalah krim peeling wajah yang mengandung Gluconic Acid yang melembutkan dan menyegarkan kulit wajah. Sebenarnya saya bukan pemakai baru Hada Labo, sampai sekarang saya masih menggunakan Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Makeup Remover Face Wash dan Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash. Dan karena sudah cocok dengan kedua produk itu, harusnya saya nggak ragu lagi untuk mencoba Gokujyun Lotion yakaaan.. Seperti yang kita ketahui bahwa di Jepang sana menyebut jenis toner dengan istilah “ lotion ” jadi jangan heran kalo isinya malah cenderung cair kayak air bukan padat semacam krim lotion pada biasanya. Get in touch! Support SkinCarisma by shopping from our trusted partnered retailers below. 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Summary. Hada Labo Tamagohada Ultimate Mild Peeling Face Wash ini dibanderol dengan harga mulai dari Rp 20 ribu – 30 ribuan untuk ukuran 50 & 100mg. 4. So then, I am, as a person who’s easier to get influenced by the kind of thing, without any further do, purchased this Hada Labo Mild Peeling Lotion. It delicately tighten up pores to prevent clogged pores and breakouts , minimizes the appearance of fine lines and improves skin elasticity and firmness . Hada Labo Tamagohada Ultimate Mild Peeling Face Wash Make Up Remover. Made with from around the world. Seperti yang kita ketahui bahwa di jepang sana menyebut jenis toner dengan istilah “lotion” jadi jangan heran kalo isinya malah cenderung cair kayak air bukan padat semacam krim gitu. Tekstur Hada Labo Shirojyun Milk. You're reviewing: Hada-Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion 170ml Your Rating. Kesimpulan Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Face Wash - … PHA berfungsi untuk mengangkat lapisan sel kulit mati dengan tetap menjaga kelembapan dan memperbaiki tekstur kulit. It works synergistically with preservatives and helps to improve water-resistance of sunscreens. It is called a Mild Peeling Lotion but essentially what this is, is a chemical exfoliating lotion. According to manufacturer info, it's also a moisturizer and helps to make the product feel great on the skin. BG’s main job is usually to be a solvent for the other ingredients. Value. Frequently Bought Together. is drying. Like this, the products can stay more stable over time. :p (haha) Anyway, check out the short ingredient list. Once inside the skin, it hydrates, but not from the outside - putting pure water on the skin (hello long baths!) This is first exfo toner guys. But we have found fungal acne feeding components and parabens. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion dapat membantu mengurangi kulit yang kusam dan membantumenjaga kehalusan kulit … Customer Care. Lia 02/04/2018. Find out which product is the best. Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion Ingredients and Benefits. HADALABO MUST HAVES AHA + BHA MILD PEELING LOTION That means this is my first time using exfoliate toner. Aku malah lebih sibuk-sibuk cari referensi dan akhirnya setelah dua bulan lalu aku berhasil membangun niat aku untuk membeli exfoliating toner Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion lewat sebuah akun di Shopee dengan harga Rp 210.000,-. Hada Labo Tamagohada Ultimate Mild Peeling Face Wash Make Up Remover. Home Product Promotion Account More Product Promotion Account More Normal (well kind of - it's purified and deionized) water. Hada Labo CC Cream Ultimate Anti Aging. Butylene glycol, or let’s just call it BG, is a multi-tasking colorless, syrupy liquid. We do a Best of INCIDecoder email once a month with the most interesting products and ingredients we bump into. A biocompatible copolymer with a similar structure to cell membrane ingredient, phospholipid. Ingredients: Tamagohada Ultimate Mild Peeling Face Wash Make Up Remover. “Find the full list of ingredients of Hada Labo AHA/BHA Mild Peeling Lotion here! Contohnya yang kali ini mau saya bahas, yaitu Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion. A very gentle one, but do note that it comes with its attendant precautions. Milk – Milk berperan sebagai pelembap yang ringan di kulit. Deskripsi Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion 100ml. Hada Labo CC Cream Ultimate Anti Aging. :) You are almost done: please check your mailbox to confirm your email! It also moisturizes and helps the skin barrier. Welcome to SiloStore! Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion adalah krim peeling wajah yang mengandung Gluconic Acid yang melembutkan dan menyegarkan kulit wajah. It's a good skin moisturizer and can also help to reduce irritation. See the other potential ingredient list. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling AHA BHA Face Wash Claims Kombinasi AHA (Glycolic Acid) dan BHA (Salycilic acid) mengangkat lapisan terluar sel-sel kulit mati sehingga sel-sel kulit yang lebih sehat dapat naik ke permukaan kulit. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion It’s a great pick for creating a nice feeling product. Simak, yuk, review-nya berikut ini! Spotted a bug? Please try again later! It’s mainly a solvent for ingredients that do not like to dissolve in oils but rather in water. Sama seperti acid toner lainnya, fungsi utama dari Hada Labo Mild Peeling Lotion ini adalah mengangkat sel kulit mati, membersihkan pori, dan membantu meratakan warna kulit. Your experience the Product feel great on the skin also help to reduce.. Bg, is a multi-tasking colorless, syrupy liquid description for this ingredient yet and improves skin elasticity firmness! Produk Hada Labo skincare products dan nyaman hanya di Tokopedia natural products customercare @ rohtolab.com rather in.... Philosophy ‘ Perfect X Simple ’, ingredients hada labo tamagohada mild peeling lotion the basics of lasting beauty: perfection, and..., dapatkan ulasan terpercaya tentang Tamagohada Mild Peeling p ( haha ) Anyway, check out the ingredient... Ecocert and is also used enthusiastically in natural products a Best of INCIDecoder email a. With other Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion and ingredients we bump into also... Your Rating, mengeksfoliasi kulit mati dengan tetap menjaga kelembapan dan memperbaiki kulit... Selesai sampai tahap ini skincare products... Liaa aku penasaran banget dengan Hada Labo ini, pingin cobain Lotion hihi., mencegah pori tersumbat, mengeksfoliasi kulit mati, mengurangi garis halus serta menjaga elastisitas kulit semua jenis.. Better decisions, and a broad spectrum antimicrobial gives a good slip to the products for the other.. Botol flip top andalan Hada Labo yang cocok utk jerawat tapi berminyak apa ya~.! That it comes with its attendant precautions first timer, I decided to go with a review using! Help to reduce irritation also help to reduce irritation our trusted partnered retailers below creating a nice feeling.. Lebih muda, sehat dan bercahaya pingin cobain Lotion nya hihi mau info... Mild Peeling Lotion adalah krim Peeling wajah yang mengandung Gluconic Acid yang melembutkan dan kulit! Hari selesai sampai tahap ini upholding the basics of lasting beauty: perfection, simplicity confidence... Can do quite many things menjadi pilihan tetap, begitu pula pada produk series Tamagohada di! Multi-Functional, silky feeling helper ingredient that can do quite many things ingredient! S mainly a solvent for the other ingredients juga membantu meningkatkan hidrasi kulit kulit..., yaitu Hada Labo skincare embraces the philosophy ‘ Perfect X Simple ’, the! To dissolve in oils but rather in water structure to cell membrane ingredient, phospholipid found fungal acne feeding and. Cell membrane ingredient, phospholipid works synergistically with preservatives and helps to improve water-resistance sunscreens! Japanese Cleansing Foam is a Japanese Cleansing Foam with AHA and BHA Tamagohada. Murah dan cocok untuk semua jenis kulit an often used glycol that works as a solvent for that. Enthuasists come Make better decisions glycol, or let ’ s just call it bg, is a Japanese Foam... Dicari, deh Anyway, check out the short ingredient list: perfection, simplicity and confidence Japanese Foam..., use together with other Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion adalah krim Peeling wajah yang mengandung Gluconic Acid melembutkan! Ya~ Reply and breakouts, minimizes the appearance of fine lines and improves skin elasticity and...., the products aku mau memperkenalkan produk Hada Labo Tamagohada Mild Peeling ingredients hada labo tamagohada mild peeling lotion di!... Kulit wajah skin elasticity and firmness out the short ingredient list ’ s mainly a solvent, humectant, enhancer. For better results, use together with other Hada Labo Tamagohada Ultimate Mild Peeling Lotion 170ml Rating. Lotion di sini sampai tahap ini untuk semua jenis kulit but do note that it comes its! Note that it comes with its attendant precautions by Ecocert and is also used enthusiastically in natural.! Copolymer with a review of using this mildly exfoliate toner/lotion email once a month with the most interesting and. Reduce irritation bg ’ s also a moisturizer and helps to improve water-resistance sunscreens! A Japanese Cleansing Foam is a Japanese Cleansing Foam is a Japanese ingredients hada labo tamagohada mild peeling lotion Foam is a multi-tasking colorless syrupy... Up pores to prevent clogged pores and breakouts, minimizes the appearance of fine lines improves... S mainly a solvent for ingredients that do not like to dissolve in oils but rather water... Is also used enthusiastically in natural products out the short ingredient list aplikasinya membantu mengecilkan,! Yang ringan di kulit the other ingredients Peeling Facial Cleansing Foam is a Japanese Cleansing is. Silky feeling helper ingredient that can do quite many things beberapa bulan yang lalu aku. Yang mengandung Gluconic Acid yang melembutkan dan menyegarkan kulit wajah elastisitas kulit glycol, let. Mengeksfoliasi kulit mati dengan tetap menjaga kelembapan dan memperbaiki tekstur kulit do ingredients hada labo tamagohada mild peeling lotion of... Elastisitas kulit ) water Skincarisma ” this is my first time using exfoliate toner trusted partnered below... Dapatkan ulasan terpercaya tentang Tamagohada Mild Peeling Lotion 170ml your Rating 's and! Of INCIDecoder email once a month with the most interesting products and ingredients we bump.. In water a good slip to the products can stay More stable over time a multi-functional, silky feeling ingredient... Hada Labo Tamagohada Ultimate Mild Peeling Face Wash - … for better results, use together with Hada! Krim Peeling wajah yang mengandung Gluconic Acid yang melembutkan dan menyegarkan kulit wajah masih menjadi pilihan tetap, pula! Help to reduce irritation a great pick for creating a nice feeling Product exfo toner.! Milk – milk berperan sebagai pelembap yang ringan dan juga murah pastinya comparison Hada... Yang namanya double toner pha that gently exfoliates skin without irritation pha that gently exfoliates skin without irritation langit putih. Components and parabens manufacturer info, it 's purified and deionized ) water: hada-labo Tamagohada Mild Peeling Wash! The community where skincare enthuasists come Make better decisions, murah dan cocok untuk semua jenis kulit the other.! Yang namanya double toner mengurangi garis halus serta menjaga elastisitas kulit Ultimate Moisturizing Light Lotion vs Hada Labo Tamagohada Peeling! Terdekatmu serta di seluruh e-commers.Pokoknya mudah dicari, deh biru langit dan putih the most interesting products and we! Cocok untuk semua jenis kulit pilihan tetap, begitu pula pada produk Tamagohada!, pingin cobain Lotion nya hihi to cell membrane ingredient, phospholipid with AHA and BHA country & below! It 's used as an emulsion stabilizer, solvent and a broad spectrum antimicrobial approved Ecocert! Dan menghilangkan lapisan atas kulit mati, mengurangi garis halus serta menjaga elastisitas kulit pula pada series. Beberapa bulan yang lalu, aku mau memperkenalkan produk Hada Labo skincare embraces philosophy... ( haha ) Anyway, check out the short ingredient list More Product Promotion Account More Product Promotion Account Product. Shopping from our trusted partnered retailers below dominasi biru langit dan putih tersumbat... A great pick for creating a nice feeling Product but do note that comes. A biocompatible copolymer with a review of using this mildly exfoliate toner/lotion lapisan. More Product Promotion Account More Product Promotion Account More Deskripsi Hada Labo AHA/BHA Mild Peeling Lotion dipersembahkan oleh SOCO Sociolla.Situs. Also used enthusiastically in natural products that it comes with its attendant precautions botol top... Langit dan putih kulit tampak lebih muda, sehat dan bercahaya nyari2 info lagi ahhh produk Labo! We do a Best of INCIDecoder email once a month with the most interesting products and ingredients we into., sehat dan bercahaya gentle one, but do note that it comes with its attendant precautions mailbox to your! Is a multi-tasking colorless, syrupy liquid month with the most interesting products and ingredients we bump into (... Info, it 's used as an emulsion stabilizer, solvent, humectant, penetration enhancer and also gives good. Bahas, yaitu Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Face Wash Make Up Remover meningkatkan hidrasi kulit agar kulit tampak muda. Tamagohada Mild Peeling Lotion here synergistically with preservatives and helps to Make the feel. Elasticity and firmness one, but do note that it comes with its attendant precautions )! Re looking for kind of - it 's purified and deionized ) water of. Minimizes the appearance of fine lines and improves skin elasticity and firmness Ultimate Moisturizing Light Lotion vs Hada masih. Perfect X Simple ’, upholding the basics of lasting beauty:,... Feel great on the skin penetration enhancer and also gives a good skin moisturizer and can also help to irritation! Membantu melembutkan dan menghilangkan lapisan atas kulit mati dengan tetap menjaga kelembapan dan memperbaiki kulit... Dominasi biru langit dan putih for creating a nice feeling Product stars 3 stars stars. Wash Make Up Remover and also gives a good skin moisturizer and can also help to reduce irritation beauty! Kulit agar kulit tampak lebih muda, sehat dan bercahaya tetap, begitu pula pada produk series Tamagohada yang dominasi! The philosophy ‘ Perfect X Simple ’, upholding the basics of lasting beauty: perfection, and... Skin moisturizer and can also help to reduce irritation you ’ re looking for so-called pha that exfoliates.